Παιχνιδια Σκοποβολης

Πολλά παιχνίδια σκοποβολής σας περιμένουν τώρα να προπονηθείτε δίπλα στους καλύτερους ενάντια στους κακούς για να μάθετε να προστατεύετε τους αγαπημένους σας.

 Kour
Kour Kour
Dino Shooter Pro
Dino Shooter ProDino Shooter Pro
Soldier of Homeland
Soldier of HomelandSoldier of Homeland
Παιχνίδια Παιχνιδια Δράσης Παιχνιδια Σκοποβολης

Παιχνιδια Σκοποβολης

Πολλά παιχνίδια σκοποβολής σας περιμένουν τώρα να προπονηθείτε δίπλα στους καλύτερους ενάντια στους κακούς για να μάθετε να προστατεύετε τους αγαπημένους σας. Ξεκινήστε την αποστολή σας δίπλα στους χαρακτήρες των αγαπημένων σας παιχνιδιών δράσης και ταινιών, ρίξτε μια ματιά, κοιτάξτε μέσα από το τηλεσκόπιο, στοχεύστε και πυροβολήστε. Η ευκαιρία σας να σώσετε τον κόσμο των κακοποιών είναι εδώ και τώρα! Είτε μιλάμε για καταπολέμηση ζόμπι, καουμπόηδες, ρομπότ, εξωγήινους ή εγκληματίες, τώρα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να γίνετε επαγγελματίες σκοπευτές.

Χτίστε την πολιορκία και την άμυνά σας στην κατηγορία των παιχνιδιών σκοποβολής, μπείτε σε εμπόλεμες ζώνες και πυροβολήστε εχθρικά αεροπλάνα. Γίνετε η ελίτ, στρατιώτες ή αντάρτες! Επιλέξτε παιχνίδια με μαφία ή αστυνομία, με πολέμους μεταξύ ομάδων! Έχετε μια μοναδική ευκαιρία να πυροβολήσετε με τεράστια φορτηγά. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να πολεμήσετε στη ζούγκλα, στην έρημο, στο πεδίο πολέμου, στους Βίκινγκς ή να μάθετε να πυροβολείτε στο πεδίο βολής. Έχετε επίσης την ευκαιρία να προσαρμόσετε επαγγελματικά όπλα ή να αναζητήσετε κρυφά όπλα.