παιχνίδια λαβύρινθου

Εάν είστε παθιασμένοι με παιχνίδια που είναι αφιερωμένα στην ανάπτυξη της νοημοσύνης, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την εκπληκτική μας επιλογή από παιχνίδια λαβύρινθου.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
 Bomb It 8
Bomb It 8 Bomb It 8
Poly and the Marble Maze
Poly and the Marble MazePoly and the Marble Maze
Παιχνίδια Παιχνίδια Παζλ παιχνίδια λαβύρινθου

παιχνίδια λαβύρινθου

Εάν είστε παθιασμένοι με παιχνίδια που είναι αφιερωμένα στην ανάπτυξη της νοημοσύνης, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την εκπληκτική μας επιλογή από παιχνίδια λαβύρινθου. Η ευκαιρία σας να αναπτύξετε στρατηγικές, να μάθετε να κοιτάτε στο διάστημα μια εικόνα για να κατανοήσετε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε στην έξοδο είναι εδώ! Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις προτάσεις μας και απολαύστε τη διασκέδαση σας! Δοκιμάστε κάθε είδους παιχνίδι από ανθρακωρύχους, ποντίκια και γάτες, τον Αδάμ και την Εύα, μέχρι εκείνα με κούκους και θησαυρούς. Μάθετε τη σημασία του ελιγμού αντικειμένων για να μπλοκάρετε ή να ξεκλειδώσετε δρόμους πρόσβασης.

Να είστε καλός στρατηγός και να προχωρήσετε στον σωστό δρόμο επιλέγοντας παιχνίδια λαβύρινθου. Σύρετε τους κύβους με το ποντίκι σας για να αντιστρέψετε τη θέση τους, αλλά προσέξτε να μην αγγίξετε τα μπλοκ. Αποδράστε από το λαβύρινθο πριν σας πιάσουν. Προσέξτε για παγίδες ή σπασμένους δρόμους. Σώστε τα ζώα ή αναζητήστε τροφή για να τα ταΐσετε. Τα εκπαιδευτικά μας παιχνίδια είναι εξαιρετικά από πολλές απόψεις, από την επιδεξιότητα και την κινητικότητα έως τη γνωστική ανάπτυξη. Ελάτε μαζί μας και αναπτύξτε το επίπεδο ευφυΐας, διασκεδάζοντας με τους χαρακτήρες μας που θα γίνουν οι αγαπημένοι σας σύντομα.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή παιχνίδια λαβύρινθου;

Ποια είναι τα καλύτερα παιχνίδια λαβύρινθου για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα παιχνίδια λαβύρινθου;