παιχνίδια με κεφαλές ποδοσφαίρου

Είναι διασκεδαστικό να χτυπάς την κεφαλιά της μπάλας, ε; Έχω επιλέξει προσεκτικά παιχνίδια ποδοσφαίρου κεφαλιών, λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλά αγόρια θα μάθουν νέα κόλπα.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Football Brawl
Football BrawlFootball Brawl

παιχνίδια με κεφαλές ποδοσφαίρου

Είναι διασκεδαστικό να χτυπάς την κεφαλιά της μπάλας, ε; Έχω επιλέξει προσεκτικά παιχνίδια ποδοσφαίρου κεφαλιών, λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλά αγόρια θα μάθουν νέα κόλπα. Δώστε προσοχή στη θέση της μπάλας, χτυπήστε το κεφάλι του για να δείξει στη σωστή γωνία. Εσείς επιλέγετε σε ποια ομάδα θέλετε να παίξετε. Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλικός αθλητισμός που θεωρείται μεταξύ άλλων αθλημάτων, αλλά μόνο το να χτυπήσεις το κεφάλι της μπάλας απαιτεί εμπειρία και προσοχή, επιδεξιότητα, ικανότητα συγκέντρωσης.

Τα παιχνίδια ποδοσφαιρικών κεφαλών θα σας βοηθήσουν να ζήσετε νέες θέσεις, κινήσεις και κυρίως να διασκεδάσετε με τους χαρακτήρες μας και τις αντιδράσεις τους όταν χάνουν πόντους. Παίξτε head football στο Champions League. Παίξτε ποδόσφαιρο πάνω από το φιλέ προσπαθώντας να σκοράρετε στο γήπεδο του αντιπάλου ή διασκεδάστε με ποδοσφαιρικές άκρες στερεωμένες σε αθλητικά παπούτσια, μετακινώντας τα βέλη του ποντικιού ή του πληκτρολογίου. Αποφύγετε, πηδήξτε, τρέξτε και χτυπήστε! Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό όταν αφήνεις τον ήχο να σε περιβάλλει. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να παίξετε χαρτιά με εικόνες που αντιπροσωπεύουν διάσημους ποδοσφαιριστές. Αν προτιμάτε να πληκτρολογήσετε το παιχνίδι με κάρτες War, τώρα έχετε την ευκαιρία να παίξετε ποδόσφαιρο, να λάβετε ποινή κατά την ισότητα για να τραβήξετε φύλλα ισοδύναμα, αλλά μόνο μία νίκη, αυτός που παίρνει την υψηλότερη βαθμολογία. Είθε να κερδίσει η καλύτερη ομάδα.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή παιχνίδια με κεφαλές ποδοσφαίρου;

Ποια είναι τα καλύτερα παιχνίδια με κεφαλές ποδοσφαίρου για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα παιχνίδια με κεφαλές ποδοσφαίρου;