Παιχνίδια καράτε

Σας αρέσουν οι πολεμικές τέχνες και η κίνηση του χαρακτήρα στις ταινίες δράσης; Τα παιχνίδια καράτε είναι τώρα διαθέσιμα δωρεάν, έτοιμα να δοκιμαστούν από εσάς, παθιασμένους παίκτες που θέλετε να μάθουν περισσότερα από άλλους.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Z Stick Duel Fighting
Z Stick Duel FightingZ Stick Duel Fighting

Παιχνίδια καράτε

Σας αρέσουν οι πολεμικές τέχνες και η κίνηση του χαρακτήρα στις ταινίες δράσης; Τα παιχνίδια καράτε είναι τώρα διαθέσιμα δωρεάν, έτοιμα να δοκιμαστούν από εσάς, παθιασμένους παίκτες που θέλετε να μάθουν περισσότερα από άλλους. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο καράτε χρησιμοποιώντας το ποντίκι και τα πλήκτρα σας για να μετακινηθείτε γρήγορα από τον εχθρό σας. Παίξτε με χαρακτήρες όπως ο King Pencak Silat, ο Mario, ο Muay Thai, ο Dragon Fist ή ακόμα και η αράχνη του καράτε και η μαϊμού.

Η πρότασή μας για αγώνες καράτε είναι αφιερωμένη σε όσους θέλουν να προπονηθούν. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μάθετε πότε πρέπει να πάτε, να παραλείψετε, να επιτεθείτε ή να περιστρέψετε, ώστε να αμυνθείτε αποτελεσματικά και να επιτεθείτε την κατάλληλη στιγμή. Πρέπει να επιβιώσετε από την επίθεση του εχθρού, να συγκεντρώσετε πόντους κάνοντας όσες περισσότερες κινήσεις μπορείτε για να κερδίσετε τον διαγωνισμό. Προσέξτε τα παιχνίδια μας που περιλαμβάνουν περισσότερους επιθετικούς που χρησιμοποιούν όπλα, γι' αυτό κινηθείτε γρήγορα και μην χάνετε χρόνο περιμένοντας να σας επιτεθούν. Αντιμετωπίστε την πρόκληση να μάθετε να πολεμάτε και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας σε έμπειρους παίκτες.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Παιχνίδια καράτε;

Ποια είναι τα καλύτερα Παιχνίδια καράτε για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα Παιχνίδια καράτε;