Επιτραπέζια Παιχνίδια

Παιχνίδια Επιτραπέζια Παιχνίδια

Επιτραπέζια Παιχνίδια

Αν σας αρέσουν τα χαλαρά επιτραπέζια παιχνίδια, τα παιχνίδια θα παραμείνουν στη διάθεσή σας δωρεάν. Dame Παίζεις με τον υπολογιστή σου. Έξυπνο Μετακινήστε τα κομμάτια για να κερδίσετε. Το Dame είναι ένα παιχνίδι δύο παικτών, όπου ο ένας παίκτης εκχωρείται σε λευκό και ο άλλος κόκκινος. Ο στόχος είναι να συλλάβετε κομμάτια άλλων παικτών.
Έχουμε μια εντυπωσιακή συλλογή από παιχνίδια Mahjong για ερασιτέχνες που είναι αφοσιωμένοι στο Mahjong. Παιχνίδια Συνδέστε τη λογική που συνέδεε φρούτα, λαχανικά ή λουλούδια πριν τελειώσει ο χρόνος! Τα παιχνίδια στόχου συνδέονται καθώς κάθε παιχνίδι MahJong είναι να αφαιρέσετε όλες τις πέτρες ή πόσες, εξαλείφοντάς τις ανά δύο με το ίδιο μοντέλο που σχεδιάζεται πάνω τους και δεν καλύπτεται από άλλες πέτρες.

Διατίθενται επιτραπέζια παιχνίδια για να μάθετε να παίζετε, να δημιουργείτε παιχνίδι στρατηγικής και να διασκεδάζετε. Μπορείτε να παίξετε τάβλι ενάντια στον υπολογιστή ή με έναν φίλο, μπορείτε να επιλέξετε παιχνίδια με πλήκτρα ή παιχνίδια με ποντίκι ή διαδικτυακά παιχνίδια. Τώρα έχετε τη μεγάλη συλλογή παιχνιδιών που έχουν σχεδιαστεί για να διασκεδάσουν, να σας διδάξουν νέα πράγματα και να σας δείξουν τα συναρπαστικά παιχνίδια στο διαδίκτυο. Μπορείτε να μάθετε σκάκι, mahjong (κλασικό, φρούτα, λουλούδια, κινέζικα σημάδια μαθηματικούς κύβους, κέλτικο κ.λπ.), παιχνίδια προσοχής και οξυδέρκειας που θα πρέπει να βρείτε και να συγχωνεύσετε εικόνες πανομοιότυπα πόκερ, πασιέντζα, πούλια, τάβλι . Έχεις επιλογή!