Παιχνιδια Ζομπι

Επιβιώστε στα κύματα των ζόμπι και σώστε την ανθρωπότητα σε αυτά τα τρομακτικά παιχνίδια ζόμπι! Τώρα είναι η ώρα να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας για παθιασμένους και έμπειρους παίκτες δοκιμάζοντας συναρπαστικά παιχνίδια σκοποβολής, ξεκινώντας την αναζήτηση ζόμπι που επιτίθενται σε ανθρώπους, πολεμώντας μαζί με τους αγαπημένους σας ήρωες ή ακόμα και παίζοντας γυναικείους ρόλους στη μάχη κατά των ζόμπι.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Ultimate Plants TD
Ultimate Plants TDUltimate Plants TD
Mine Shooter: Huggy's Attack!
Mine Shooter: Huggy's Attack!Mine Shooter: Huggy's Attack!
Legend of the Goblin King
Legend of the Goblin KingLegend of the Goblin King

Παιχνιδια Ζομπι

Επιβιώστε στα κύματα των ζόμπι και σώστε την ανθρωπότητα σε αυτά τα τρομακτικά παιχνίδια ζόμπι! Τώρα είναι η ώρα να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας για παθιασμένους και έμπειρους παίκτες δοκιμάζοντας συναρπαστικά παιχνίδια σκοποβολής, ξεκινώντας την αναζήτηση ζόμπι που επιτίθενται σε ανθρώπους, πολεμώντας μαζί με τους αγαπημένους σας ήρωες ή ακόμα και παίζοντας γυναικείους ρόλους στη μάχη κατά των ζόμπι. Τα παιχνίδια μας είναι γεμάτα δράση, επομένως πρέπει να είστε πάντα προσεκτικοί για επικείμενες επιθέσεις και ξαφνικές κινήσεις του εχθρού.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε παιχνίδια ζόμπι που θα σας οδηγήσουν να τελειοποιήσετε τις δεξιότητές σας παθιασμένων παικτών και να αναπτύξετε την ταχύτητα αντίδρασής σας για να μην εκπλαγείτε από την επίθεση των εχθρών. Επιλέξτε όποιο παιχνίδι θέλετε από την εντυπωσιακή προσφορά μας και προκαλέστε τους φίλους σας σε έναν διαγωνισμό για να αναδείξετε τον πρωταθλητή. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες στην αρχή του παιχνιδιού, ετοιμάστε τα δάχτυλά σας είτε στο ποντίκι είτε στα πλήκτρα και ξεκινήστε με την ταχύτητα της εικονικής εικονικής περιπέτειας. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να υπερασπιστείτε τους χαρακτήρες σε κάθε παιχνίδι ενάντια στην επίθεση των ζόμπι, αλλά και να κερδίσετε πόντους για να ανοίξετε κάθε επίπεδο και να γίνετε πρωταθλητές αυτής της κατηγορίας.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Παιχνιδια Ζομπι;

Ποια είναι τα καλύτερα Παιχνιδια Ζομπι για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα Παιχνιδια Ζομπι;