Παιχνιδια με Δελφίνια

Αν σας αρέσει το καλοκαίρι και αν σας αρέσει να περνάτε χρόνο στο νερό, τώρα είναι η ώρα να δοκιμάσετε αυτά τα παιχνίδια δελφινιών.

My Dolphin Show Christmas Edition
My Dolphin Show Christmas EditionMy Dolphin Show Christmas Edition

Παιχνιδια με Δελφίνια

Αν σας αρέσει το καλοκαίρι και αν σας αρέσει να περνάτε χρόνο στο νερό, τώρα είναι η ώρα να δοκιμάσετε αυτά τα παιχνίδια δελφινιών. Έχετε την ευκαιρία να γελάσετε μαζί με τα τολμηρά θηλαστικά, να κάνετε τέλεια άλματα στο νερό, να τα εκπαιδεύσετε για υπέροχα σόου, να συμμετάσχετε σε Ολυμπιακούς αγώνες δελφινιών, να κολυμπήσετε με δελφίνια, να ετοιμάσετε νόστιμο φαγητό ή ακόμα και να βοηθήσετε την Ariel να πλύνει το δελφίνι. Ήλιος, νερό, φίλοι, όλα είναι τα βασικά στοιχεία για μια υπέροχη διασκέδαση δίπλα στους αγαπημένους σας χαρακτήρες.

Τα παιχνίδια δελφίνια είναι πλέον διαθέσιμα για να σας ενθουσιάζουν κάθε φορά. Προκαλέστε τους φίλους σας να δουν ποιος παίρνει περισσότερους πόντους σέρνοντας δελφίνια, ποιος πηγαίνει στο επόμενο στάδιο πιο γρήγορα και ειδικά ποιος κερδίζει τον διαγωνισμό άλματος στον ωκεανό. Σώστε το δελφίνι σε κίνδυνο, πηδώντας στο δρόμο της μέδουσας και των ηλεκτρικών ψαριών, τρέχοντας μακριά από τον καρχαρία Flamand. Είναι απλό να το αποθηκεύσετε. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους και βοηθήστε τον να επιστρέψει αλώβητος στην οικογένειά του. Η αδρεναλίνη είναι σε λειτουργία, η περιπέτεια έχει ξεκινήσει, η διασκέδαση είναι όλο. Σε εμάς η διασκέδαση είναι εγγυημένη. Απλά, μπροστά στον υπολογιστή σας, μπορείτε να γίνετε εκπαιδευτής δελφινιών, ήρωας για αυτά τα τολμηρά θηλαστικά και φίλος για μια ζωή με την οικογένειά τους.