Παιχνιδια με Γιατρό

Συμμετέχετε σε περίπλοκες επεμβάσεις και σώστε ζωές ανθρώπων σε αυτά τα παιχνίδια γιατρών που δοκιμάζουν τις ικανότητές σας.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Funny Fever Hospital
Funny Fever HospitalFunny Fever Hospital
Γίνε Νοσοκόμα
Γίνε ΝοσοκόμαΓίνε Νοσοκόμα
Barbie Hero Pregnant Check Up
Barbie Hero Pregnant Check UpBarbie Hero Pregnant Check Up

Παιχνιδια με Γιατρό

Συμμετέχετε σε περίπλοκες επεμβάσεις και σώστε ζωές ανθρώπων σε αυτά τα παιχνίδια γιατρών που δοκιμάζουν τις ικανότητές σας. Ανακαλύψτε τι είδους χειρουργική επέμβαση θέλετε να κάνετε από την κλασική χειρουργική επέμβαση δοντιών έως εγκεφαλική επέμβαση. Βήμα-βήμα τις οδηγίες παιχνιδιού για να σώσει ζωές ανθρώπων και να γίνει ένας γιατρός που εκτιμάται και σέβεται οι ασθενείς του, κερδίζει πόντους και περνάει σε άλλο επίπεδο. Θέλετε να επιλέξετε τη στολή για έναν μελλοντικό γιατρό; Δοκιμάστε τα παιχνίδια μας που σας βοηθούν να ντύνεστε κατάλληλα αν λάβετε μέρος σε μια συνέντευξη. Φροντίστε τους ασθενείς που έρχονται σε εσάς και δείξτε τους πόσο σημαντική είναι όχι μόνο η υγιεινή αλλά και η μετεγχειρητική θεραπεία.

Τα παιχνίδια γιατρού είναι ιδανικά για παιδιά που θέλουν να φροντίζουν τους γύρω τους, να μάθουν να παρέχουν πρώτες βοήθειες, να φροντίζουν τις πληγές του ασθενούς ή να βοηθήσουν στη γέννηση ενός παιδιού. Φροντίστε τους χαρακτήρες του παιχνιδιού και μάθετε νέα εκπαιδευτικά πράγματα για να σας δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο του ιατρικού κόσμου. Μαζί με τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων διασημοτήτων, έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε μια υπέροχη περιπέτεια, γεμάτη ενδείξεις και συμβουλές για να σας εκπαιδεύσουν και να σας δείξουν πώς να σώσετε και να βοηθήσετε θα πρέπει να είναι δύο ενέργειες στις οποίες ο καθένας μπορεί να κάνει αίτηση.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Παιχνιδια με Γιατρό;

Ποια είναι τα καλύτερα Παιχνιδια με Γιατρό για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα Παιχνιδια με Γιατρό;