Παιχνίδια Απόδρασης

Η τεράστια συλλογή μας από παιχνίδια απόδρασης σάς προσφέρει την ευκαιρία να οραματιστείτε τα ταλέντα παθιασμένων παικτών βοηθώντας τους αγαπημένους σας χαρακτήρες όπως οι Sonic, Katja, Juliet, Ninja και πολλοί άλλοι να δραπετεύσουν από στοιχειωμένα μέρη και μέρη.

Ακόμη πιο καινούρια
Υψηλής Βαθμολογίας
Ακόμη πιο καινούρια
Τα πιο δημοφιλή
Poppy Playtime 3
Poppy Playtime 3Poppy Playtime 3
Stealing the Diamond
Stealing the DiamondStealing the Diamond
Tom and Jerry Escape Puzzle
Tom and Jerry Escape PuzzleTom and Jerry Escape Puzzle

Παιχνίδια Απόδρασης

Η τεράστια συλλογή μας από παιχνίδια απόδρασης σάς προσφέρει την ευκαιρία να οραματιστείτε τα ταλέντα παθιασμένων παικτών βοηθώντας τους αγαπημένους σας χαρακτήρες όπως οι Sonic, Katja, Juliet, Ninja και πολλοί άλλοι να δραπετεύσουν από στοιχειωμένα μέρη και μέρη. Τώρα έχετε την ευκαιρία να δραπετεύσετε από ένα εργαστήριο ή ένα στοιχειωμένο σπίτι, να βοηθήσετε το τρομακτικό κουτάβι να ανακαλύψει τα κρυμμένα μυστήρια στη σπηλιά, να σώσετε την πριγκίπισσα Άννα που απήχθη ή την πριγκίπισσα Ιουλιέτα να τρέξει μακριά από το χρυσωρυχείο.

Η κατηγορία παιχνιδιών απόδρασης διατίθεται δωρεάν. Αρκεί να ανοίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι, να περιμένετε το φορτίο, να διαβάσετε τις οδηγίες στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά και αυτές στο παιχνίδι, να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι ή τα πλήκτρα του υπολογιστή για να μάθετε πώς να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες να ξεφύγουν από τη ζούγκλα, από το δωμάτιο, από το κάστρο, από το εργαστήριο, από τον ζωολογικό κήπο. Προκαλέστε τους φίλους σας να μάθουν ποιος βρίσκει τη διέξοδο, ποιος είναι ο αξεπέραστος πρωταθλητής και ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στην κατηγορία διαφυγής, συμπεριλαμβανομένης της ληστείας τράπεζας.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Παιχνίδια Απόδρασης;

Ποια είναι τα καλύτερα Παιχνίδια Απόδρασης για παιχνίδι σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες;

Ποια είναι τα νεότερα Παιχνίδια Απόδρασης;